Evinde 15 gram uyuşturucu bulundu! “Menajeri aracılığıyla uyuşturucu sattığı” söylendi… Kalben'in açıklaması ortaya çıktı

İlginç dansları ve sahne tarzıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Kalben, Beyoğlu'nda düzenlenen uyuşturucu operasyonunda tutuklanarak adliyeye sevk edildi, ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kalben'in evinde; Uyuşturucu kokarcasının bulunmasının ardından 3 parça halinde toplam 15 gram ağırlığında 2 bin euro, 730 dolar ve 1.500 lira nakit para bulundu. Uyuşturucuyla mücadele operasyonunun yansımaları devam ederken, savcılığın yürüttüğü soruşturmaya ilişkin yeni bilgiler ortaya çıkıyor.

ÜNLÜ İSİMLERİ GERİ GETİRDİ

Kalben'i ihbar eden kişinin polise gönderdiği dilekçede, “Şarkıcı Kalben Sağdıç'ın uyuşturucu kullandığı ve para karşılığında çevresine dağıttığı” belirtildi. müzik dünyasının ve bu satışları menajeri aracılığıyla kimin yaptığını.

Günaydın'dan Atakan Irmak'ın haberine göre; İfadesinde bu suçlamayı kategorik olarak reddetti. Uyuşturucu ticaretiyle hiçbir ilgisinin olmadığını iddia eden ünlü şarkıcı, kendisine iftira atıldığını açıkladı. Savcılık muhbirin iddialarını inceledi.

KALBİNİZ 2

“OPERASYONDAN BİR GÜN ÖNCE…”

Uyuşturucu bağımlılığı olduğunu ve tedavi gördüğünü belirterek açıklamasına devam eden Kalben, ameliyattan önceki gün arkadaşlarıyla birlikte oturduğu kantinin banyosunda uyuşturucu kokain kullandığını belirtti. Ev.

Telefonunun incelenmesi için polise gönüllü olarak şifresini veren ünlü şarkıcı, kendisine şantaja uğradığını iddia ederek kendisini kamuoyuna uyuşturucu satıcısı olarak tanıtmaya çalıştı.

İstanbul Başsavcılığı olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Filistin'i göndermek günün işiydi!  Filistin'i göndermek günün işiydi! “Savaşın bile bir ahlakı vardır”
Ünlü oyuncu nöbet geçirdi!  hastanede yatanÜnlü oyuncu nöbet geçirdi! hastanede yatan
Oyunculuğa başladı!  Dizide başrol oynayacakOyunculuğa başladı! Dizide başrol oynayacak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir