Yiğit Poyraz'ın Survivor'dan elenmesi şaşırttı… Bir süredir kendisinden haber alınamayan yarışmacı sessizliğini bozdu!

Bu yıl büyük bir heyecan ve merakla izlenen Survivor'da Poyraz'ın Survivor'dan erken ayrılması hem takım arkadaşlarını hem de hayranlarını şaşırttı.

Poyraz'ın 4 Nisan Perşembe günü adaya veda ederken ağladığı anlar artık sıradanlaştı. Bu konu sosyal medyada çok konuşuldu.

Yarışmayı bıraktıktan sonra vefat eden Yiğit Poyraz merak konusu oldu. Poyraz sonunda sessizliğini bozdu ve durumunu takipçileriyle paylaştı.

Poyraz, elemeden sonraki günlerde yaşananları düşünecek vakti olduğunu belirterek, bunun sporun ve rekabetin doğasında olduğunu söyledi.

“HERKESE SELAMLAR”

poyraz22

Poyraz açıklamasında şunları söyledi:

“Yağmurlu bir Dominik gününden herkese selamlar… Telefona zar zor cevap verebildim. 3-5 günlük sıralama gününün ardından dinlenip ne olduğunu düşünmeye fırsatım oldu. Destek veren ve güzel mesajlar gönderen herkese çok teşekkür ederim. Kaçırmayın! Benim için de erken bir veda oldu. “Düello günü istediğim performans seviyesine ulaşamadım. Odaklanmayı kaybettim ve kaybettim. Sporun ve rekabetin doğasında bu var, paketleme ve o pakete girme var ve bu sefer o pakete giren ben oldum. İyi bir sezondu. Güzel ve eğlenceli bir deneyimdi.

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Challenger rolüyle günün yıldızıydı!  Kombinasyonuyla yine şaşırttı Challenger rolüyle günün yıldızıydı! Kombinasyonuyla yine şaşırttı
Bu hareket onu çileden çıkardı!  'Senden önce...'Bu hareket onu çileden çıkardı! 'Senden önce…'
Yılmaz Erdoğan'la aşk yaşadığını itiraf etti!  Gerçek farklı çıktı! Yılmaz Erdoğan'la aşk yaşadığını itiraf etti! Gerçek farklı çıktı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir