Emirgan'daki konağı idamın ardından satışa çıkarıldı! Metin Şentürk'ün lüks villası için karar verildi

Ünlü MYNET şarkıcısı Metin Şentürk ile Fulya Kalkavan, 2006 yılında evlendi. Bir süre sonra anlaşmazlıklar yaşamaya başlayan çift, Fulya Kalkavan'ın eşinin kendisini evden uzaklaştırma kararı almasını sağladı.

Artık bu haberi dinleyebilirsiniz. Uygulamayı şimdi indirin!

Çiftin 2014 yılında boşanmasına karar veren mahkeme, Metin Şentürk'ü 150 bin lira tazminat ve 5 bin lira aylık nafaka ödemeye mahkum etti. Ünlü şarkıcı nafaka ödememek için davayı Yargıtay'a taşıdı ve nafaka ödemekten kurtuldu.

MedyaRadar'dan Ercan Öztürk'ün haberine göre; Bunun üzerine eski eşi Fulya Kalkavan yeni bir dava açtı. Mahkeme, Metin Şentürk'ün eski eşine 4 milyon 337 bin 793 liralık katılma kredisini 2015 yılından itibaren işleyecek yasal faiziyle birlikte ödemek zorunda kalacağına hükmetti.

villa

ESKİ EŞİNDEN YABANCI TALEP

Fulya Kalkavan borçlarını tahsil edemeyince Şentürk'e rehin gönderdi. Banka, borçlu Şentürk'ün Emirgan'daki villasına ipotek koydurdu. Ardından Metin Şentürk adına kayıtlı lüks villanın satış süreci başladı.

DEĞERİNİ ARTIRDI

İstanbul Emlak Satış İcra Müdürlüğü, İstanbul İli, Sarıyer Mahallesi, Mirgün Mahallesi, Ada 621, Parsel 99, 502 m2 kullanım alanına ve 502 m2 taban alanına sahip villa, 120 m2 arsa payı ile satışa sunuldu. fiyat tahmini 62 milyon.

villa 11

11 Temmuz 2024'te ihaleye çıkacak villanın başlangıç ​​fiyatı 31 milyon 25 bin lira olarak belirlendi. Hisselerin tamamı Metin Şentürk adına kayıtlı olup, Şerhler bölümünde rehin şerhleri, İpotekler bölümünde TC Ziraat Bankası A.Ş bulunmaktadır. Lehine ipotek konulduğu görüldü.

villa 22

LÜKS VİLLA İÇİN KARAR VERİLDİ

Şentürk, boşandığı eşi Kalkavan'a olan borcunu villa satışının son günü olan 11 Temmuz'da İstanbul Emniyet ve Emlak Satış Bürosu'na ödedi. Borcunu ödeyen Şentürk, 62 milyon liraya satılan villasını da kurtardı.

Önceki içerik Sonraki içerik
Bomba transferi!  Yerine gelecek isim... Bomba transferi! Yerine gelecek isim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir