Evde tıraş olmanın keyfini bir üst seviyeye taşıyın! Philips'in 1500 TL'nin altındaki en çok satan tıraş makineleri

Sadece bakımlı ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak değil, aynı zamanda sorunsuz bir tıraş deneyimi yaşamak isteyenler için, Philips'in 1500 TL'nin altındaki en çok satan tıraş makineleri, dakikalar içinde temiz bir görünüme kavuşmanıza yardımcı olacak ve kendinizi tıraştaymış gibi hissetmenizi sağlayacak. Evinizin rahatlığında profesyonel bir berber dükkanı. Güçlü motorları, keskin bıçakları ve ergonomik tasarımıyla dikkat çeken Philips'in 1500 TL'nin altında en çok satan tıraş makinelerini sizler için listeledik. Detaylar burada!

1. Ayrıntılar için harika: Philips X3021/00 3000X serisi tıraş makinesi


Uygun fiyata rahat, temiz bir tıraş sunan Philips Precision Trimmer'ın 27 adet kendiliğinden bilenen PowerCut bıçağı, hem kuru hem de ıslak kullanımda her an tıraşa hazırdır. Cihaz ayrıca hassas ciltler için özel olarak tasarlanmış cilt koruma teknolojisi sayesinde hızlı ve pürüzsüz bir tıraş sağlar.

Ürünü keşfedin

2. Saç, bıyık ve sakalınız için farklı desenler oluşturabilirsiniz: Philips MG3720/15 Siyah 7'si 1 Arada Erkek Tıraş Seti


2

Her gün yeni bir tarz yaratmak isteyenlere önerebileceğimiz Philips MG3720/15 erkek tıraş seti, 7 farklı aparatıyla sakal, bıyık ve saçlarınızı tam istediğiniz gibi şekillendirmenize olanak tanıyor. Üstelik seyahatlerde her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz pratik kılıfıyla donatılmış hepsi bir arada düzelticisi ve ister kısa sakallı, ister kısa saçlı olsun her tarza uygun taraklarıyla her zaman bakımlı kalmanızı sağlar. ve burun ve kulak makası. Sezgisel olarak tasarlanmış bakım seti, 60 dakikaya kadar kablosuz çalışma süresi ve yıkanabilir bir cihazla da çok hızlı temizlenir.

Ürünü keşfedin

3. Yüzünüzü tıraş etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı: Philips OneBlade QP2724/20 hibrit yüz tıraş makinesi


3

Hafif yapısı sayesinde günlük işlemlerde oldukça rahat olan Philips OneBlade QP2724/20 hibrit yüz tıraş makinesi, tıraş ve sakal düzeltmede yeni bir çağ açıyor. Hibrit tasarımı sayesinde sakalınızı istediğiniz uzunlukta kesip tıraş edebilir, temiz çizgiler ve kenarlar oluşturabilirsiniz. Yüzünüzde istediğiniz stili yakalamanıza yardımcı olacak ayarlanabilir taraklara sahip olan tıraş makinesi, hem ıslak hem de kuru tıraş imkanı sunuyor. Çift taraflı bıçağı sayesinde hızlı ve kolay bir şekilde tıraş olmanızı sağlayan hibrit makine, aynı zamanda hızlı şarj fonksiyonu sayesinde de her zaman kullanıma hazır!

Ürünü keşfedin

4. Philips OneBlade QP2824/10 hibrit yüz ve vücut tıraş makinesi


5

Yüz ve vücut bakımı için ihtiyacınız olan her şeyi sunan Philips OneBlade QP2824/10 hibrit yüz ve vücut tıraş makinesi, çift taraflı bıçağıyla hızlı ve pürüzsüz bir tıraş deneyimi yaratıyor. Hem ıslak hem de kuru tıraşa uygun olan yeşil-siyah tıraş makinesi, çıkarılabilir vücut tarağı (3 mm) sayesinde her türlü kılı kolaylıkla alır. Ergonomik tasarımı ve hızlı şarj özelliği sayesinde her zaman kullanıma hazır olan tıraş makinesinin su geçirmez yapısı, temizliği de oldukça pratik hale getiriyor.

Ürünü keşfedin

5. Duşa uygun tasarım: Philips BG3017/01 Body Care 3000 Serisi hassas bölge ve vücut tıraş makinesi


6

Philips BG3017/01 Vücut Bakımı 3000 Serisi hassas bölge ve vücut tıraş makinesi, vücut tıraşında hassasiyet ve konfor arayan erkekler için idealdir. 3000 serisi, cilt dostu teknolojisi sayesinde hassas bölgelerde bile güvenli ve konforlu bir tıraş sunar. İki yönlü düzeltici ve taraklarla istediğiniz yönden düzeltme yapabilirsiniz ve tıraş makinesinin ergonomik kauçuk sapı sayesinde kontrol tamamen elinizde. Islak ve kuru tıraş özelliği sayesinde duşta dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Cihazın su geçirmez yapısı aynı zamanda kolayca temizlemenize de yardımcı olur. Tüm cilt hassasiyetlerine uyacak şekilde tasarlanan ürün, nazik vücut bakımı için mükemmeldir.

Ürünü keşfedin

6. Islak veya kuru tıraş için: Philips MG5920/15 10'u 1 arada erkek tıraş seti


7

Philips MG5920/15 10'u 1 arada erkek bakım seti yüz, saç ve vücut bakımı için ihtiyacınız olan her şeyi tek bir cihazda bir araya getiriyor. Akıllı BeardSense teknolojisi ile kıl yoğunluğunu algılayarak mükemmel tıraş performansı yaratan bakım setinin, kendiliğinden bilenen, yağlama gerektirmeyen bıçakları her zaman keskin kalır. Hem ıslak hem de kuru tıraş imkanı sunan ve akan su altında başları yıkanabilen cihaz, 1 saatlik şarjla 120 dakika pil ömrüyle her zaman bakımlı görünmek isteyen erkekler için ideal seçim!

Ürünü keşfedin

7. Hassas işlemler için mükemmel: Philips S1223/41 1200 serisi tıraş makinesi


8

Konforlu ve pürüzsüz bir tıraş deneyimi için tasarlanan Philips S1223/41 1200 Serisi tıraş makinesi, ComfortCut bıçaklarıyla cildinizde kolayca kayar ve tıraşı kolaylaştırır. 3 yönlü esnek başlıkları yüzünüzün hatlarına uyum sağlayarak temiz bir tıraş sağlar. Tek dokunuşla düzelticiyle bıyıklarınızı ve favorilerinizi şekillendirmek de çok kolay. Bir tıraş makinesinde aradığınız tüm özellikleri uygun fiyata sunan cihaz, aynı zamanda kablosuz kullanım ve suyla temizlenebilme özelliği sayesinde pratik yardım da sunuyor.

Ürünü keşfedin

8. Saçları basit ve eğlenceli bir şekilde kesin: Philips HC5630/15 yıkanabilir saç kesme makinesi


9

Philips HC5630/15 yıkanabilir saç kesme makinesi, saç keserken hız ve rahatlık arayanlar için mükemmel seçimdir. Gelişmiş DualCut teknolojisi ile saçları tek taraflı bıçaklara göre iki kat daha hızlı kesen makinenin turbo mod düğmesine basarak en kalın saçları bile kolayca kısaltabilirsiniz. Ayrıca makinenin güçlü bataryası, 1 saatlik şarjın ardından 90 dakikaya kadar kablosuz uygulamaya olanak tanır.

Ürünü keşfedin

9. Yüz, saç ve vücut için: Philips MG5940/15 12'si 1 arada erkek bakım seti


10

Erkek bakımına yönelik ihtiyacınız olan her şeyi tek cihazda bir araya getiren Philips MG5940/15 12'si 1 arada erkek tıraş seti, BeardSense teknolojisi ile kıl kökünü algılayarak yoğunluğuna bağlı kesme performansıyla kişiselleştirilmiş bir deneyim sunar. Hem ıslak hem de kuru tıraş yapmanıza olanak tanıyan ve akan su altında yıkanabilen başlıklar sayesinde çok kolay temizlenebilen cihaz, 2 saatlik şarjla 120 dakika kullanılabiliyor. Kendiliğinden bilenen çelik bıçakları ile yağlama gerektirmeden ilk günkü keskinliğini koruyan bakım setinin yüz, saç ve vücut için çok amaçlı başlıkları ile tepeden tırnağa bakım yapabilirsiniz.

Ürünü keşfedin

10. İster kuru ister ıslak: Philips MG7920/15 13'ü 1 arada erkek tıraş seti


4

Philips MG7920/15 13'ü 1 arada erkek tıraş seti, her erkeğin ihtiyaç duyduğu çok yönlü bir üründür. Ayarlanabilir hassas düzeltme tarağıyla 5 kat daha keskin çizgiler oluşturabileceğiniz ve BeardSense teknolojisiyle kişisel bir tıraş deneyimi yaşayabileceğiniz tıraş setinin kendiliğinden bilenen çelik bıçakları, yağlama gerektirmeden daima keskin kalır. Yüz, saç ve vücut için farklı başlıkların yer aldığı bakım seti, tepeden tırnağa bakımı garanti ediyor. 1 saatlik şarjla 120 dakika boyunca uygulayabileceğiniz bakım setini, yıkanabilir başlıkları ile akan su altında ve hem ıslak hem de kuru tıraşta rahatlıkla temizleyebilirsiniz.

Ürünü keşfedin

Önerdiğimiz ürünleri beğeneceğinizi umuyoruz. Bu içerikten satın almaya karar vermeniz durumunda Mynet, bağlantılardan gelir/komisyon kazanabilir. Satın alma sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir