EA SPORTS FC 25 Fragmanı ve Oynanış Detayları Yayımlandı – TEKNOLOJİ

Electronic Arts, 27 Eylül 2024'te yayınlanacak olan EA SPORTS FC 25 ile yeni futbol oyununun bir sonraki bölümünü açıkladı. EA SPORTS FC, Rush ve FC IQ liderliğindeki bir dizi yenilikle dünyanın en büyük futbol platformunu oluşturmaya devam ediyor. şimdiye kadarki en sosyal ve özgün deneyim. Ayrıca, oyunun Frostbite motoru aracılığıyla kapak yıldızı Jude Bellingham'ın ünlü futbol becerilerini sergileyen EA SPORTS FC 25 fragmanı da ilk kez hayranlara sunulacak. EA SPORTS FC Grubu Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Nick Wlodyka şunları söyledi: ” EA SPORTS FC 25 ile futbol için “Taraftar merkezli bir gelecek vizyonumuzu güçlendiriyoruz ve FC IQ ile sahada neyin mümkün olduğunu yeniden tanımlıyoruz; oyuncu taktiklerini modernize etmek ve HyperMotionV'in gücünü entegre etmek için yapay zeka ve gerçek dünya verilerini kullanıyoruz. PlayStyles'ı.” “Şimdiye kadar yarattığımız en sosyal ve ilgi çekici deneyim olan Rush ile hayranlarımıza yenilikçi oynama yolları sunuyoruz ve Kariyer Moduna kadın futbolunun eklenmesiyle onların özgün bir temsilini yaratmaya devam ediyoruz.”

EA SPORTS FC 25, 11v11 ile aynı oyun kontrollerini ve gerçek futbol mekaniklerini kullanan yepyeni bir 5v5 deneyimi olan Rush'ı tanıtıyor. Football Ultimate Team'de, Kulüplerde ve Santra'da oynanabilen Rush, dört kişilik grupların takım oluşturmasına ve bir AI kaleciyle sahaya çıkmasına olanak tanıyarak arkadaşlarınızla oynamak için özel olarak tasarlanmıştır. Hızlı tempolu, tek oyunculu bir menajerlik kariyer deneyimi olan Rush, yeni oynanabilir 5'e 5 turnuvalarla Gençlik Akademinizin sezon boyunca ilerleyişini kontrol etmenize olanak tanıyacak.

FC IQ, her 11'e 11'lik maçta taktiksel temellerin gözden geçirilmesine olanak tanıyarak daha fazla stratejik kontrol sunarken, futbolun en büyük kulüplerinden bazılarının gerçek dünya verileriyle desteklenen yeni bir AI modeli, Yepyeni oyuncu rolleri aracılığıyla oyuncu taktiklerini etkiliyor. Takım taktiklerinin yenilenmesi ve daha gerçekçi kolektif hareketler, sahanın her iki ucundaki konumlandırmayı modernleştirerek her takımın gerçek dünyadaki oyun tarzına göre oynama şeklini geliştiriyor ve maçtan maça daha fazla çeşitlilik sunuyor.

Kariyer'deki canlı başlangıç ​​noktaları, oyuncuları sezon ortasında yapılan transferler veya yönetim değişikliklerinden sonra bir kulübü devralmak gibi gerçek dünyadaki en büyük hikayelerin merkezine yerleştiriyor. Ayrıca kadın futbolu bu yıl ilk kez Kariyer Moduna eklenecek ve tüm oyun modlarında erkek futboluyla eşitlik sağlanacak ve EA SPORTS FC'nin kadın futbolunu büyütme kararlılığına daha da katkıda bulunulacak.

EA SPORTS FC 25, 27 Eylül 2024'ten itibaren oynanabilecek ve 20 Eylül 2024'ten itibaren Ultimate Edition aracılığıyla erken erişime sunulacak**. PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC ve Nintendo Switch platformlarında yayınlanacak olan EA SPORTS FC 25 için ön siparişler başladı.

20 Ağustos'a kadar Ultimate Edition için ön sipariş veren futbol hayranları, hem EA SPORTS FC 24 (ayrı olarak satılır) hem de EA SPORTS FC 25'te Football Ultimate Team kadroları oluşturmak için sınırlı süreli özel tarihi oyuncu öğeleri** dahil olmak üzere ücretsiz bir hediye alacak. Seri oyuncu avantajına sahip olacak.

EA Play*** üyeleri, 20 Eylül'den itibaren EA SPORTS FC 25'in 10 saatlik erken erişim denemesine sahip olacaklar. Üyeler ayrıca aylık Football Ultimate Team Draft jetonları ve sezonluk kulüp ödülleri gibi sürekli ödüller kazanabilir, FC Puanlarında %10 tasarruf edebilir ve daha fazlasını kazanabilirler.

Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir