Şiddet ve psikolojik tacize uğradığını söyledi… İbrahim Tatlıses ile Dilan Çıtak arasında “kira” krizi

MYNET- İbrahim Tatlıses'in Işıl Çıtak'la 1990'lı yıllarda yaşadığı kısa süreli ilişkiden doğan kızı Dilan Çıtak, “Kız çocuğuna yönelik şiddeti herkes bilmeli” şeklindeki isimsiz açıklamasıyla gündeme gelmiş, bu isimsiz kişinin “Kız çocuğuna yönelik şiddeti bilmeli” açıklamasıyla gündeme gelmişti. kişi İbrahim Tatlıses'ti.

Dilan Çıtak, kısa süre içinde paylaşımını silse de şimdiden ortalık karıştı ve Çıtak'ın kardeşi İdo Tatlıses, Çıtak'ı takipten çıktı.

HASTANEDEKİ TEK KİŞİ Oydu

Tüm bu olayların ardından İbrahim Tatlıses önceki gün kalp kapak rahatsızlığı nedeniyle ameliyata alındı. Ameliyat sırasında Tatlıses'in tüm çocukları hastane kapısında beklerken, aralarında sadece Dilan Çıtak yoktu.

Dylan2

'KİRA' KRİZİ

İbrahim Tatlıses ile kızı arasındaki krizin nedeni ortaya çıktı. Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; Dilan Çıtak, babası İbrahim Tatlıses'in kendisine yaşama izni verdiği Bodrum'daki yazlık evdeydi. Tatlıses'in asistanı onu aradı ve “Ya kirayı ödeyeceksin ya da evden çıkacaksın” dedi.

Dilan Çıtak bu duruma çok sinirlendi ve babasının evine koştu. Evde büyük bir tartışma çıktı. Tatlıses polisten bile yardım istedi.

Sıkmak
Ekranlardan uzak kaldı!  O diziyle geri dönecekEkranlardan uzak kaldı! O diziyle geri dönecek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir