Survivor'dan ayrılıp İstanbul'u terk etti! Alp Kırşan, yaz aylarını mütevazı karavanında geçiriyor… Gören şaşkına döndü

MYNET-2012-2016 yılları arasında 'Yetenek Sen Türkiyesin' yarışmasına ev sahipliği yapan ve ardından 5 yıl boyunca Survivor'a ev sahipliği yapan Alp Kırşan, ani bir karar vererek her şeyi bırakıp İstanbul'dan ayrıldı.

Yoğun geçen yılların ardından ailesiyle birlikte Bodrum'a yerleşen Alp Kırşan, sakin ve huzurlu bir yaşamı tercih etti. Ailesiyle birlikte balık tutup bahçe temizliği yapan Kırşan, doğaya yakın yaşamını paylaşarak dikkat çekti.

Alp Kırşan yaz aylarında eşi ve çocuklarıyla birlikte mütevazı bir ortamda yaşıyor. Emin ve Fatih dergisinde hayatından bahseden Alp Kırşan'ın karavanı ve tatilini geçirdiği muhteşem manzara gündem oldu.

“EĞLENCEDEN ÖDÜN VERMİYORUZ”

Sunucu Alp Kırşan'a “Mali açıdan zengin insanların çoğundan daha rahat bir hayatın var. Çünkü şu anda o ortamdayız” deyince Kırşan, şunları söyledi:

poğopğ

“Mesela Fatih Terim'in evi Türkbükü'nde, öyle bir yerdeyiz ama sanırım Türkiye'nin en güzel yerlerinden biri olan Akbük'teyiz. Ben keyiften taviz vermem, mümkün değil. Yapabilirsiniz. Buraya mega yatla gelin ama o da bizim değil Arkamda “Gördüğünüz karavan bana ait ve biz çıkıyoruz” dedi.

Hey

KARAVAN KILAVUZU DİKKAT ÇEKTİ

Mütevazı karavanında ailesiyle vakit geçiren sevilen sunucu, şöyle devam etti: “Karavandan çok memnunuz. Bazen küçük tekneler oluyor, bağlayıp onlarla balığa çıkıyoruz. Kendi teknemizi getiriyoruz, küçük. bu yüzden her şeyi kendi biçiminde yaşıyoruz.”

*Bu içerik Mynet editörleri tarafından deşifre edilmiştir.

Sıkmak
Rapçi Çakal ilkokulda şarkı söyledi!  Valilik soruşturma başlattıRapçi Çakal ilkokulda şarkı söyledi! Valilik soruşturma başlattı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir