Eğlence dünyasına veda edelim! 'Benden bu kadar' diyerek duyurdu

ABD'nin en ünlü sunucu ve komedyenlerinden biri olan ve 20 yıldır ekranlardan ayrılmayan Ellen DeGeneres, Santa Rosa'daki Luther Burbank Sanat Merkezi'nde sahne aldı.

“Ellen's Last Stand… Up” turnesi kapsamında izleyicilerle buluşan DeGeneres, gösterinin sona ermesinin ardından izleyicilerin sorularını aldı. Hayranlarından biri ona turne bittikten sonra film yapmaya veya Broadway'de tiyatro yapmaya geri dönüp dönmeyeceğini sorduğunda DeGeneres, sonunda şöhrete kavuşacağını açıkladı.

“BENİ SON KEZ GÖRÜYORSUNUZ”

Ünlü sunucu ve komedyen, gelen sorulara yanıt olarak emekli olduğunu açıklayarak, “Hımm, hayır. Bu beni son görüşünüz. Dijital platformda yayınlanacak özel prodüksiyonumdan sonra hepsi benden” dedi. “

Bir başkası DeGeneres'in Kayıp Balık Nemo ve Kayıp Dory'deki unutkan balık Dori rolünü yeniden canlandırmasını umduklarını söylese de De Generes, “Hayır, güle güle, sana hatırlatacağım” dedi.

Kardeşinin mektubuna dayanamadı... Sıla Doğu tahliyesinin ardından ilk kez paylaştı!  Son durum günün sırasıydıKardeşinin mektubuna dayanamadı… Sıla Doğu tahliyesinin ardından ilk kez paylaştı! Son durum günün sırasıydı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir