Berfu Yenenler, Hülya Avşar'a itiraf etti! “Sahne arkasında tartıştık. Çığlık atıp ağlıyordum.”

2019 yılında Eser Yenenler ile evlenen Berfu Yenenler, evlendikleri yıl ilk oğulları Kuzey'i kucağına almış, 2021 yılında ise ikinci oğulları Mete dünyaya gelmişti.

Miss Turkey 2015'in dördüncü güzeli Berfu Yenenler, geçtiğimiz günlerde komedyen olarak sahneye çıktı. Güzel isim, geçtiğimiz günlerde sanatçı Hülya Avşar'ın YouTube programına konuk olmuştu.

Eşiyle 'Çift Terapisi' adlı program yapan ünlü isim, “Evli olmak sahne performansınızı etkiler mi?” diye sordu. Soruyu yanıtladı.

22

“Beş dakika kala kavga ettik.”

Berfu Yenenler, şunları söyledi: “Sahneye çok kızgın çıktık. Kıbrıs ve Göztepe'de sahneye çıkmadan 5 dakika önce kuliste tartıştık. Çığlık atıp ağlıyordum, sahneye çıkmayacağımızı sanıyorlardı ama o ikisi bizim en iyi performanslarımızdı. Bu şiddetli kavgalar performansımızı iyi yansıtıyor.” “bu” dedi.

ekran penceresi

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Çifte ihanet krizi canlı yayında!  Stüdyonun kafası bir anda karıştıÇifte ihanet krizi canlı yayında! Stüdyonun kafası bir anda karıştı
Türkiye'yi terk etti!  Kira'nın şu sözleri sosyal medyaya damga vurdu: "Hayatımda ilk kez..."Türkiye'yi terk etti! Kira'nın şu sözleri sosyal medyaya damga vurdu: “Hayatımda ilk defa…”
Stiliyle adından söz ettirdi!  Stiliyle adından söz ettirdi! “Kısa görünüyordu”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir