Kızılcık Şerbeti Hemşiresi Ceren Karakoç: “Bundan çok utanıyorum” dedi! İhanet itirafı sansasyon yarattı

Yayınlandığı ilk günden itibaren ilgiyle takip edilen Kızılcık Şerbeti dizisindeki Nursema karakteriyle dikkat çeken Ceren Karakoç, performansıyla adından söz ettirdi.

Sosyal medyada ve özel hayatında yaptığı paylaşımlarla her zaman gündemde olan ünlü isim, bu kez son paylaşımıyla gündeme geldi.

'İbrahim Selim'le Bu Gece' programına konuk olan Kızılcık Şerbeti'den Nursema Ceren Karakoç'tan dikkat çeken bir aldatma itirafı geldi.

“O DÖNEMLERDE ÇOK VARDI”

Sunucu şunu sordu: 'Ergenliğinize ait, hâlâ utançla bahsettiğiniz bir anınız var mı?' Sorunun cevabı Ceren Karakoç'tan “Evet” oldu.

hemşirema4444

Ünlü oyuncu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Böyle bir aşk anım var. Bir sevgilim vardı. Pek anlaşamadık. O sevgilim varken başka bir sevgilim daha oldu. Aynı anda oldu. O akşam ikisi de radyo programını izlediler. ve bana bir şarkı verdirdi o zamanlar. Burada Burak'ın kız arkadaşından bahsediyorum vs… Ceren Yalazoğlu'na direkt söylediğimde ikisi de aynı radyo programını dinliyorlar, Mi I. çok utanırdım bundan… Eğer diğerinin yanında olmak istiyorsan çocuğu bırakmalısın.

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Çifte ihanet krizi canlı yayında!  Stüdyonun kafası bir anda karıştıÇifte ihanet krizi canlı yayında! Stüdyonun kafası bir anda karıştı
Türkiye'yi terk etti!  Kira'nın şu sözleri sosyal medyaya damga vurdu: "Hayatımda ilk kez..."Türkiye'yi terk etti! Kira'nın şu sözleri sosyal medyaya damga vurdu: “Hayatımda ilk defa…”
Stiliyle adından söz ettirdi!  Stiliyle adından söz ettirdi! “Kısa görünüyordu”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir