Kayıp kızları aramak için Müge Anlı'ya gitti… Taciz görüntüleri ortaya çıkan sapık üvey baba tutuklandı

Muğla Ortaca'da Selahattin Yalnız, 17 Mayıs'ta Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvuruda bulunarak üvey kızı Figen Tülay Bayındır ve birlikte yaşadığı arkadaşı Bahar Demir'in kızının evinden 63 bin TL'yi alarak ayrıldığını belirtti.

Selahattin Yalnız daha sonra Müge Anlı'nın programına kaydoldu ve ünlü sunucudan kız bulma konusunda yardım istedi. İğrenç gerçek Müge Anlı'ya açıklandı. Bunun üzerine anneleri ölünce Bahar ve Gizem, komşuları Fitnat ve Selahattin'in yanında kalmaya başladı.

Mide İtirafı

Programa Figen Tülay Bayındır ve Bahar Demir katılarak iğrenç açıklamalarda bulundu. Bayındır ve Demir, Yalnız'ın kendilerine tecavüz ettiğini ve görüntülerin ellerinde olduğunu belirterek, 18 Mayıs'ta İstanbul Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü İç Büro Amirliği'ne başvuruda bulunduklarını belirtti.

Solo'nun üvey kızı Figen Tülay Bayındır, Bahar Demir ve engelli kız kardeşi Gizem Demir'in de istismar mağduru olduğunu, hatta bu istismar anlarının video kayıtlarının ellerinde bulunduğunu söyledi.

Müge Anlı kardeşler

“MONTAJ DEĞİL, HEPSİ GERÇEK”

Bahar'ın zihinsel engelli kardeşi Gizem'e de tecavüz eden Selahattin Yalnız, “Bunlar montaj değil, hepsi gerçek. Ama bakın hareket ediyor muyum? Beni uyutarak istediklerini yaptılar.” Diyerek kendini savundu.

Müge Anlı 2

“SİZ DÖRDÜNÜZ BENİM EŞİM OLACAKSINIZ”

Yıllarca üvey babası tarafından tecavüze uğrayan ve annesinin her şeyi bildiğini söyleyen Bayındır, şunları söyledi: “Bu adam 14 yaşımızdan beri ikimize de eşit derecede tecavüz etti. Müge abla artık bizi bu zulümden kurtarabilirsin. Bize silahla saldırıyordu. bir satır. Sürekli bizi dövüyor ve dördünüzün de derinizi yüzeceğini söylüyordu.” “Sen benim karım olacaksın” dedi.

_62002 (2)

SAVCILIK HAREKETE GEÇTİ

Savcılık, kızların programda söylediklerini ihbar olarak kabul ederek harekete geçti. Polis, Selahattin Yalnız'ı dün evinde tutuklayarak, sağlık kontrolünün ardından geniş güvenlik önlemleri altında Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Yalnız'ın polis binasına götürüleceğini duyan vatandaşlar toplanarak tepki gösterdi. Şüpheliyi linç etmek isteyenler polis ekipleri tarafından engellendi. O anlar cep telefonu kamerasıyla anıldı.

SALDIRI

SAPIK üvey baba tutuklandı

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Selahattin Yalnız, çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, birlikte yaşadığı Fitnat Ertekin serbest bırakıldı. Linç edilmekten kıl payı kurtulan Lonely, kendisini savunacak avukat bulamadı. Baro Yalnız'a avukat görevlendirdi.

_62002 (1)

(DHA)Bu içerik Öznur Yaslı İkier tarafından yayınlanmıştır.

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
İsyan etti: İsyan etti: “Anlayamıyorum.”
Diziden ayrılan ikinci isim belli oldu!  Ünlü oyuncu diziye veda ediyorDiziden ayrılan ikinci isim belli oldu! Ünlü oyuncu diziye veda ediyor
Eşinizi rahatsız eden temas!  Bakışları dikkat çektiEşinizi rahatsız eden temas! Bakışları dikkat çekti

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir