Acun Ilıcalı, Ali Koç'un yeni yönetim listesine dahil oldu! Toplantıya katılan Ilıcalı'nın birleşimi sosyal medyada olay yarattı!

Sarı-lacivertlilerde Aziz Yıldırım ile Ali Koç, bir kez daha F.Bahçe'nin başkan adaylığı için mücadele edecek. Mevcut başkan Ali Koç seçim kampanyasını yürütürken yönetim kurulu listesinde de değişiklik yaptı.

F.Bahçe Başkanı Ali Koç, 30-31 Mayıs'ta Kulübümüzde çoğunluk sağlanamadığı takdirde 8-9 Haziran'da yapılacak olağan seçimler için genel kurul öncesinde kongre üyeleriyle bir araya geldi.

acun7777

Seçimlerde başkanlık için Aziz Yıldırım'la yarışacak olan Koç, lider listesini açıkladı. Acun Ilıcalı da Koç'un listesinde yer aldı.

“TAKIMI NASIL GİYİRSİNİZ”

Ilıcalı kongreye takım elbiseyle katıldı. Sık sık siyah tişört ve takım elbiseyle görülen Ilıcalı'nın görüntüsü sosyal medyada çok konuşuldu. Ilıcalı'nın takım elbise ve kravatla görünmesiyle ilgili sosyal medyada yorumlar yapıldı.

acun333333

Ilıcalı'nın kombini ise, “Adam Hull City'i de tişörtle aldı. Ona nasıl takım elbise giydirdin?”, “Bu kıyafet değişikliğinden memnun olmadığı yüzünden belli”, “Dominik Dokunulmazlık oyunu var Onu eğiteceğim ve Hull City'ye de götüreceğim. “Kombine bakıp geri döneceğim”, “Alışkanlıktan mı bilmiyorum ama yapamadım. kendisine yakıştığını düşünüyor”, “Acun takım elbise ve kravatla mağazaya benziyor”.

acun2222

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Gündemde estetik yorum vardı: Estetik yorumu gündem oldu: “Dudaklar bahçe hortumuna dönüştü”
Daha da kötüleşti!  Aceleyle hastaneye kaldırıldıDaha da kötüleşti! Aceleyle hastaneye kaldırıldı
Cannes'a gittiler!  Son hamlesiyle şaşırttıCannes'a gittiler! Son hamlesiyle şaşırttı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir