Sessizce evlendi! Melisa Aslı Pamuk Cannes'daki pozlarıyla ortalığı karıştırdı! 'Basit ve zarif'

Oyuncu Melisa Aslı Pamuk ve futbolcu Yusuf Yazıcı geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde evlendi. Melisa Aslı Pamuk'un sosyal medya hesabındaki soyadı değişikliği takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Miss Turkey Pamuk, 2011 yılında sosyal medya hesaplarında soyadını “Yazıcı” olarak değiştirdi. Sürpriz düğün magazin haberlerinin en çok konuşulan konularından biri oldu.

Sessiz evliliğin yankıları sürerken ünlü çift artık Cannes'da. Bu yıl Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen 77. Cannes Film Festivali'nde yer alan Melisa Aslı Pamuk, tarzıyla takipçilerinden tam not aldı.

düğün 1

TARZINI BEĞENDİM

Ünlü oyuncu, festivale straplez siyah elbisesiyle katıldı ve kombinini ışıltılı takılarla tamamladı. Melisa Aslı Pamuk'un sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Melissa 2

Ünlü oyuncuya; “Çok güzelsin”, “Sade ve zarif”, “Abartmadan güzel” gibi yorumlar yapıldı.

Melissa 1

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Gelen o hikayeye isyan etti!  Gelen o hikayeye isyan etti! “Sarhoşluğumun kökü…”
Ekranlara dönüş... O ünlü isme yeni sezon için teklif yapıldı!  İstediği parayı duyunca...Ekranlara dönüş… O ünlü isme yeni sezon için teklif yapıldı! İstediği parayı duyunca…
Boşanacakları yönünde dedikodular vardı!  Tutumları ortalığı karıştırdı    Boşanacakları yönünde dedikodular vardı! Tutumları ortalığı karıştırdı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir