Süperstar Ajda Pekkan'dan çağrı: 'Hata yapıyorsunuz'

Köpeklerin toplanması ve sahiplenilmeyenlerin uyutulmasını içeren önerinin Meclis'e ulaşması gerekiyor.

Bu arada hayvanseverlerden ve hayvan hakları derneklerinden tepkiler artıyor. Ajda Pekkan da hayvanların uyuyabilmesi konusuna tepki gösterenlerden biriydi.

Sık sık barınak ziyaretleri ve sokak hayvanlarına bakım yapmasıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı, bu sefer sokak hayvanlarına yaptığı çağrıyla dikkatleri üzerine çekti.

Süperstar, “Yıllardır yapılmayan kısırlaştırmalar nedeniyle artan nüfus sorununu çözemezsek, onları öldürmeye karar veremeyiz” şeklinde tepki gösterdi.

“BİLİNÇLİ OLUN”

Pekkan, paylaşımında şunları kaydetti:

“Hayvanseverler sandığınız gibi Facebook ve Instagram'da hayvan sayfaları olan insanlar değil. Gün boyu 15 tane sahte hesap işletiyorsunuz ve sokak hayvanlarına düşman olan insanların sözleriyle hareket ediyorsunuz. Milyonlarca vicdanlı insan hata yapıyorsunuz. Bu ülkede daha önce hiç karşılaşmadığımız şefkatli insanlar, ne olursa olsun, buna asla izin vermeyecektir. Bunu savunmak için hayvansever olmak gerekmiyor, vicdanlı olmak da yeterli, vurguluyoruz. Enam Suresi 6/38'de hayvanların Allah'ın ümmeti olduğunu söyleyen Peygamber Efendimiz'in ümmeti olduğumuzu, Yüce Allah'ın kıyamet gününde haksız yere bir serçeyi öldürenlerden hesap soracağını “Kısırlaştırmamak sorunu çözmediğinde” Nüfus artışı sorunu, onları öldürmeye karar veremezsiniz, bedelini hayvanlara ödetemezsiniz çünkü belediyeleri görevini yapmaya ikna edemezsiniz.”

ajda pekkan7777

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Kızı büyüdü ve kocaman oldu!  Sonu şaşırtıcıydıKızı büyüdü ve kocaman oldu! Sonu şaşırtıcıydı
Son halini paylaştı!  Pozları sosyal medyayı salladı: Son halini paylaştı! Pozları sosyal medyayı şok etti: “18 yaşında gibi görünüyor”
Paylaşmak korkutucuydu!  Eşinin beyanıPaylaşmak korkutucuydu! Eşinin beyanı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir