'Kocamın tüm sevgililerini aradım' diyerek itiraf etti! Serhat Yabancı kendini tutamadı! Adriana Lima'yı örnek gösterdi ve…

Beyaz televizyon ekranlarında Nur Viral'in sunumuyla yayınlanan “Hayatta Her Şey Var” programı her bölümüyle sosyal ağları sallıyor. Programa gelen itiraflar ve canlı yayında yapılan yorumlar hayret verici.

Nur Viral'e bazı günler uzmanlar eşlik ediyor ve aile ilişkileri üzerine yorum yapıyorlar. Aile terapisti ve danışman Serhat Yabancı'nın konuk olduğu son bölümde bir itiraf herkesi şaşırttı.

“Eşim tarafından iki kez aldatıldım” diyen bir kadın, tüm bu aldatmacalar nedeniyle bir şekilde kocası tarafından aldatıldığını ve kocasının “bu benimle ilgili değil” diyerek kendisini ikna etmeyi başardığını söyledi.

“HER EŞİMİN SEVGİLİ…”

Eşinin telefonlarını ve yerlerini gördüğünü iddia eden izleyici, “Eşimin bütün metreslerini aradım” diyerek konunun uzmanı Serhat Yabancı'dan yardım istedi.

Nur Viral, ev sahibine neden eşinin sevgilisi olan kadınları aradığını sordu. Seyirci; 'Ne kadar güzel olduğunu kim bilebilir? “Beni kandırması için ne yapması gerekiyor?” Merak ettiğini söyledi ve aradı.

sadece 2

UZMANIN ADI TUTULMADI

Serhat Yabancı bu itiraf karşısında kendini tutamadı ve şunları söyledi: “Asla üçüncü bir kişiyle muhatap olunmamalı.” Bir kişi sizi aldatmak istiyorsa ne kilonuzun ne de boyunun önemi vardır. Adriana Lima bu dünyada ihanete uğramadı mı? Aldatılmıştı. Bu ülkenin güzel kadınları, güzellikleriyle ön plana çıkan kadınları aldatılmadı mı? Aldatılmıştı. Sonra ikinci kadına bakarak kendinizi karşılaştırırsınız. Kendinizi değersizleştiriyorsunuz. Eylem yapanlara aittir. Olayı üçüncü kişilerden bağımsız olarak yorumlamanız gerekiyor” dedi.

sadece 3

Serhat Yabancı'nın bu örneği kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Yabancı'ya “Doğru söyledi”, “Ne doğru sözler” gibi yorumlar yapıldı.

ekran penceresi

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Kızı büyüdü ve kocaman oldu!  Sonu şaşırtıcıydıKızı büyüdü ve kocaman oldu! Sonu şaşırtıcıydı
Son halini paylaştı!  Pozları sosyal medyayı salladı: Son halini paylaştı! Pozları sosyal medyayı şok etti: “18 yaşında gibi görünüyor”
Paylaşmak korkutucuydu!  Eşinin beyanıPaylaşmak korkutucuydu! Eşinin beyanı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir