Cinayeti itiraf edip cesedinin yerini açıkladı! İfadeleri dudak uçuklatıyordu: “Çıktığımızda yanında olacağım.”

Muğla'nın Seydikemer Mahallesi'nde 22 Mart'ta kaybolan 52 yaşındaki Şaban Ataş'tan haber alınamadı.

Tatlı Sert programında Müge Anlı ile kayıp davası konuşulurken, programa Şaban Ataş'ın eski eşi Emine Karabulut, çocukları ve yakınları katıldı.

Ataş'ın eşi Emine Karabulut cinayeti itiraf ederek cesedin yerini açıkladı. Gazeteci Müge, Karabulut'un tarif ettiği bölgede canlı ceset aradı. Cesedi bulan Müge, durumu ekiplere bildirdi.

Olay yerine giden ekipler, Sarıyer mevkiinde taşlarla kaplı bir ceset buldu. Cesedin Şaban Ataş'a ait olduğu belirlendi.

cesetson

CESET BULUNDUĞUNDA TUTUKLANDILAR

Kayıp Şaban Ataş'ın cesedinin bulunmasının ardından polis tarafından tutuklanan Şaban Ataş'ın eski eşi Emine Karabulut, oğlu Mert Ataş, Mehmet Ataş ve arkadaşı Burhanettin Öztürk ile kayınvalidesi DK hakkında polis işlemleri sürüyor. , Tamamlandılar.

Savcılıkta sorgulanan şüphelilerden Emine Karabulut, Mert Ataş ve Burhanettin Öztürk, hakim DK tarafından tutuklandı. ve Mehmet Ataş adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şabanataş7

“O ZAMAN İÇERİDEN ASLA ÇIKMAYACAĞIM”

Müge Anlı, cinayeti itiraf eden anne-oğul hakkında canlı yayında konuştu. Ataş'ı öldürdüğü iddia edilen yakın arkadaşı Burhanettin Öztürk'ün ise cinayeti yalanladığını söyledi.

Emine Karabulut'un da “70 yıl parmaklıklar ardında kalsam da çıktığımda Burhanettin'in yanında olacağım” diyerek aşk itirafında bulunduğunu da duyurdu.

şabanataşacinayeti7

Anlı, Burhanettin'in Emine'yi görmek için çok heyecanlandığını, polislerin poşetleri atarak “İsterseniz hücrede birlikte kalın” demesi üzerine “O zaman cezaevinden hiç çıkmayacağım” dediğini anlattı.

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Maçı izledikleri anlar olay oldu! Maçı izledikleri anlar olay oldu!
Eski eşiyle fotoğrafını görünce azarladı: Eski eşiyle fotoğrafını görünce azarladı: “Ben namussuz insanlara alışığım…”
İstanbul'u bırakıp o şehre yerleşti!  Son görünümü ve çalışması onu şaşırttı.İstanbul'u bırakıp o şehre yerleşti! Son görünümü ve çalışması onu şaşırttı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir