Müzik ve gastronomi buluşuyor

Yemek ve müzik konseptini birleştiren Foodiefest etkinliği, yoğun katılımla kapılarını İstanbul Life Park'ta açtı. Sokak lezzetleriyle donatılan etkinlik alanı gastronomi festivaline dönüştürüldü. Birbirinden lezzetli yemeklerin ardından müzik dünyasının ünlü isimleri sahneye çıktı. Foodiefest, yemek ve müzik kavramını birleştirerek katılımcılara farklı bir deneyim yaşattı.

SOKAK DIGI'YLE LEZZET FESTİVALİ

Etkinlikte sokak lezzetleri büyük ilgi gördü. Festival alanını çevreleyen stantlar ve karavanlarda kurulan lezzet durakları. Burger, sosisli sandviç, kokoreç ve tantuni gibi 50'den fazla sokak lezzeti festival ziyaretçilerine ikram edilirken, katılımcılara lezzet şöleni yaşatıldı.

SAHNEDE MÜZİK DÜNYASININ ÜNLÜ İSİMLERİ VARDI

Foodiefest sadece yemekle sınırlı kalmadı, müzik dünyasının ünlü isimlerini de ağırladı. Melis Fis de Cem Yenel'in açılışını yaptığı sahnede sahne aldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde Ayhan Sicimoğlu'nun Latin ritimleriyle sahneye çıkmasıyla şarkıcı Buray festival alanını büyüledi. Köfn grubu festival sahnesini kapattı.

“İLK YILIMIZDA HEDEFİMİZE ULAŞTIK”

Life Park genel müdürü Neslihan Gencer, “Önce Yemek Sonra Müzik” konseptini oluşturduklarını söyledi. Gencer, şöyle konuştu: “Tüm yemek severleri bir araya getirmek istedik. Katılımın beklentimizin üzerinde olduğunu düşünüyorum. Her yıl yemekten gelen konseptimizi buluşturduk. Biz bunu güzel insanlarla yapmak istedik; sanatçılarımızı da buna göre seçtik.” dedi.

Festival

“MÜZİK VE YEMEK İKİ BÜYÜK KEYFTİR”

Konser öncesi şarkıcı Buray şunları söyledi: “İnsanın en büyük iki zevki müzik ve yemektir. İkisinin bir festival alanında buluşması çok güzel. Yaz geliyor, cıvıl cıvıl bir enerji. Herkesin ihtiyacı olan bir festival olduğunu düşünüyorum. Bahar havası Enerjisi güzel, müziği güzel, yemekleri güzel, “Daha neler olabilir diye merak uyandırıyor” dedi.

YENİ ALBÜMLER VE KLİP ÇALIŞMALARI

Kasım ayında çıkan yeni albümü hakkında bilgi veren Buray, 14 şarkılık albümlerine büyük ilgi gösterildiğini söyledi. Albüm çıktıktan sonra hangi şarkıya video çekeceklerine karar vermekte zorlandıklarını belirten Buray, şöyle konuştu: “İnternette inananların görüş ve yorumlarını takip ediyoruz. Onların zevklerine göre öne çıkan şarkılar vardı. En son iki klip çekmiştik. Hafta hikaye gibi bir senaryomuz var, sanki iki şarkı çekmişiz gibi “Birbirini tamamlayan bir hikaye anlatıyorlar. 'Ben Beduam' ve 'Kalbim' renkli bir video klip. ”

buray4

SUER: Zevk

Oyuncu Sacit Suer ise şunları söyledi: “Bu hafta yeni sezonun yeni eserlerini inceleyeceğiz. Bugün lezzetleri tatmak ve eğlenmek için Hayat Park'a geldik. Sanatçı arkadaşlarımız sahnedeler. iyi bir ruh halinde.”

Ayhan Sicimoğlu şunları söyledi:

“Bugün hava güzel, fikir güzel, hava da güzel. Oksijenimiz bol. Çocukların gelmesini çok istiyorum. Müziğe, dansa alışsınlar. Onlar Demokratik Türkiye Cumhuriyeti'nin bir parçası… ”

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Maçı izledikleri anlar olay oldu! Maçı izledikleri anlar olay oldu!
Eski eşiyle fotoğrafını görünce azarladı: Eski eşiyle fotoğrafını görünce azarladı: “Ben namussuz insanlara alışığım…”
İstanbul'u bırakıp o şehre yerleşti!  Son görünümü ve çalışması onu şaşırttı.İstanbul'u bırakıp o şehre yerleşti! Son görünümü ve çalışması onu şaşırttı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir