İstanbul'u bırakıp köye yerleşti! Ceylan Ertem, Pınar Fidan ve Seda Yüz'e konuk oldu! Özel hayatı açıkça sorulunca… Cevabıyla sosyal medyayı şok etti.

Söylediği şarkılar ve kendine has tarzıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Ceylan Ertem, zaman zaman yaptığı açıklamalar ve sosyal medyadaki paylaşımlarıyla gündeme geliyor.

Ünlü şarkıcı bu kez Pınar Fidan ve Seda Yüz'ün YouTube programına konuk oldu. Hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan Ceylan Ertem, köydeki hayatından da bahsetti.

Ceylan Ertem

ÖZEL HAYATINI KEŞFETMEK İSTEDİ

İstanbul'dan ayrılarak köye yerleşen ünlü ismin köyde özel hayatını nasıl yaşadığı soruldu. Seda Yüz, Ceylan Ertem'e “Seksle ne yapıyorsunuz, bununla nasıl baş ediyorsunuz?” diye sordu. Pınar Fidan ise “Düşünmemeye mi çalışıyorsunuz?” diye sordu.

Ceylan Ertem 2

“KÖYDE İNSAN OLMADIĞINDA…”

Ceylan Ertem bu sorular karşısında sessiz kaldı. Daha sonra Ertem'e sık sık taşınmayla ilgili sorulan soruya ünlü şarkıcı, “Köyde insan kalmayınca başka köye taşınmak zorunda kalıyorum. 20 yılda 19 ev taşımak zorunda kaldım.”

Ceylan Ertem 3

ekran penceresi

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Bakın ne istiyor!  dedi ki Bakın ne istiyor! “Yargılama yok” dedi ve…
Oğlu öfkelendi ve şöyle dedi: Oğlu sinirlendi ve şöyle dedi: “Bir yerlerde her zaman konuşma vardır”! Son pozları ortalığı karıştırdı
Giydiği her şey olaydı... Son pozları beğeni topladı Giydiği her şey olaydı… Son pozları beğeni topladı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir