Seks hayatının itirafı günün gündemiydi! Gökhan Özen'den açıklama

2000'li yıllara hit şarkılarıyla damgasını vuran Gökhan Özen, bir anda her şeyi geride bırakarak kariyerinin zirvesindeyken Los Angeles'a yerleşti.

Uzun yıllar saklı kalan ünlü şarkıcı, 7 yıl sonra Türkiye'ye döndü.
Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda şunları söyleyen Gökhan Özen, “Yedi yılda iki kez seks diyeti yaptım. Biri bir yıl sürdü, diğer aylar.” Trend olan sözleriyle ilgili sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı.

1,3 milyon takipçiye sahip sosyal hesabında video yayınlayan 44 yaşındaki ünlü isim şu ifadeleri kullandı:

“'Cinsel diyet' dedim ve işlerin karmakarışık olduğunu gördüm. Ayrıca beni takip eden, beni takip eden ve belki de rol model olan genç arkadaşlarımın da konuyu benden duymasını istedim. Çünkü ben bir şey seçtim. Bu şekilde benden doğru bilgiyi almalarını istedim, görüşme sırasında konu bana anlatıldı.” 'Çapkın mısın?' Şu soruyu sorarak açtı:

Eskiden kadın avcısıydım ama son yıllarda kadın avcısı olmadım. Aslında Amerika, Los Angeles, Hollywood gibi herkesin 10-11 ay şort giyebildiği yerlerde kendi kararımla seks hayatıma ara verecek kadar çapkın değilim. Hava hareketli, hava canlı ve insanlar mayo ve bikinilerle dolaşıyor, bu yüzden cinsel diyet yapıyorum. Bunu neden yaptım? İki nedenim vardı.

Birincisi kendimi kontrol etmek, egomu kontrol altında tutmak. Dediğim gibi çevre ütopiktir ve sağlıklı bir insan olarak aklımız doğal olarak her şeye yönelebilir. Ben de böyle bir ortamda istek ve arzularımı dizginleyip egomu kontrolüm altında tutmak istiyordum.

İkincisi motivasyonumu, enerjimi, belki uykumu, duygularımı, zamanımı bunlara değil de stüdyoda yapacağım işe ve şarkılarıma yönlendirirsem daha başarılı olacağımı hissettim. Daha sonra öğrendiğim gibi, bunu uygulayan NBA yıldızları ve birinci sınıf sporcular zaten vardı.

gökhanozen5

Böyle bir talep vardı ama haberim olmadan; Kendi kararımla yaptım. Ben de faydasını gördüm ve üretimim arttı. Ancak bu her zaman yapılması gereken bir şey değildir. Üç ay da olabilir, beş de olabilir, istediğiniz kadar da sürebilir ama bir sınırı olması lazım. Benzer bir dönemi yaşamış olmanın bana kattığı şeyler var. “Genç arkadaşlarıma bunları anlatmak istedim.”

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Ünlü sunucudan acı haberÜnlü sunucudan acı haber
Kızınız büyüdü ve boyuna ulaştı!  Bunu görenler şaşkına döndüKızınız büyüdü ve boyuna ulaştı! Bunu görenler şaşkına döndü
Ayakları günün düzeni!  Bunu görenler çok şaşırdıAyakları günün düzeni! Bunu görenler çok şaşırdı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir