Çiçek Dilligil'in oğlu cinsiyet değiştirmeye karar verdi! Yeni pozlarını paylaştı

Çiçek'in oğlu Dilligil ve müzisyen Bora Öztoprak'ın kararı manşetlere taşındı. Amerika'da yaşayan Ardahan Öztoprak'ın cinsiyet geçişi yapmaya karar verdiği öğrenildi.

Çiçek Dilligil konuyla ilgili şunları söyledi: “O artık 26 yaşında bir birey. Oğlumuzun yanındayız, aile olarak yanındayız. Onun adı artık Ayda. Bu uzun bir süreç, bir süreç değil. bu sabah uyanmanın… Bu geçici bir heves ya da uç bir durum değil, Amerika yaşıyor ve büyük kliniklerden destek alıyor” dedi.

Oğluyla birlikte olan başarılı oyuncu, yeni aile pozunu sosyal medyada paylaştı. Dilligil, şöyle konuştu: “Bu yıl evlilik yıldönümümüz ile Anneler Günü aynı güne denk geliyor. Bir yanda 27. yılımızı doldurduğumuz aşkım, diğer yanda böyle olmamın sebebi canım. 26 yıldır baştan sona anneme şükran nedenlerim senin hayatın, ömrümüz uzun, sağlıklı, samimi ve yüzümüzdeki gülümsemeler gibi çok mutlu.” “Bırak geçsin” dedi.

fgg
Ünlü oyuncunun paylaşımı çok sayıda beğeni aldı. Çiçek'in oğlu Dilligil bu dönemde adını Ayda olarak değiştirdi.

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
O takıntılı “Tayt” takıntısı var! “Ev temizlerken giyin”
Bir süredir Londra'daydı!  Sokak stili dikkat çektiBir süredir Londra'daydı! Sokak stili dikkat çekti
Met Gala'daki kıyafetiyle ilgili çok konuşuldu!  O tekrar yaptı...Met Gala'daki kıyafetiyle ilgili çok konuşuldu! O tekrar yaptı…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir