Seyircinin heyecanına dayanamadı ve sahneyi terk etti! Cem Yılmaz'ın son paylaşımında skandal olay

Geçtiğimiz günlerde Hasan Can Kaya referansıyla manşetlere çıkan Cem Yılmaz, son programında bu kez skandal bir olayla adından söz ettirdi.

SAHNEDEN AYRILDI

Ünlü komedyenin “CHP'lilere hoş geldiniz” diyerek sahneyi terk ettiği görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Bu görüntüler Yılmaz'ın siyasi yorumu ve kamuoyunun tepkisi olarak yorumlandı. Ancak gerçeğin farklı olduğu ortaya çıktı.

0'ı göster

NE GERÇEK OLDUĞUNU GÖRÜN

O odada gösteriyi izleyen bir seyirci, olayın arka planını anlattı. Gösteriye katılan kişi, “O adam ve kadın çok abartılı davrandılar” dedi. Kadın sesini duyurmak için Cem Yılmaz'a bağırmaya devam etti. Çevredekiler de rahatsız oldu. “Cem bunun gösteriye dönüşeceğini düşünerek olay bitene kadar kulislerde kaldı ve sonra geri geldi” dedi.

1'i göster

Aynı kişi şunları söyledi: 'Bu bir şaka değil. Oradaki kadın sürekli Cem Yılmaz'ın repliklerini yüksek sesle tekrarlıyordu, evet ben de. “Tıpkı benim gibi yüksek sesle konuşuyordu” dedi.

2'yi göster

Cem Yılmaz, gürültücü seyirciler salondan uzaklaştırılıncaya kadar sahneye dönmedi.

yorumu göster

ekran penceresi

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Yayınlanır yayınlanmaz paylaştı!  'Merak etme'Yayınlanır yayınlanmaz paylaştı! 'Merak etme'
Bomba bir transfer daha... Takımda o isim var  Bomba bir transfer daha… Takımda o isim var
Veya Ses Türkiye'de finale kalamadığı için Eurovision'a katıldı!  Destek gecikmedi Veya Ses Türkiye'de finale kalamadığı için Eurovision'a katıldı! Destek gecikmedi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir