Emily Blunt öpüşme itirafıyla manşetlere çıktı! Kusmak istediğini söylediğinde…

Tom Cruise, Cillian Murphy, Matt Damon ve en son Ryan Gosling gibi birçok isimle oyunculuk yapan Altın Küre ödüllü oyuncu Emily Blunt, yaptığı açıklamayla manşetlere çıkıyor.

Howard Stern'ün radyo programına konuk olan Hollywood yıldızı, rol arkadaşlarıyla öpüştükten sonra kusmak istediğini açıklayarak adından söz ettirdi.

Bir aktörle öpüştükten sonra kendini kötü hissedip hissetmediği sorulduğunda Blunt, aktörün ismini vermeden şöyle yanıt verdi: “Kesinlikle, kesinlikle. Aşırı nefret olduğunu söyleyemem ama bir kısmını kesinlikle beğenmedim.”

Blunt, “Sanırım herkeste hoşlandığım bir şey bulmam gerekiyor,” dedi. “Bir şey bulmam gerekiyor, bu tek bir şey bile olsa, bu hoş bir gülümseme olabilir, konuşma şekillerini veya nezaketlerini beğenebilirim. Yani olabilir. O kişi ya da onun karakteri hakkında hoşunuza giden bir şey olsun.” “Hoşunuza giden bir şey bulun ve ona odaklanın” dedi.

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
İnce kalmak için günde bir parça yeterli...İnce kalmak için günde bir parça yeterli…
Gizlice evlendi!  Sessizce boşandılarGizlice evlendi! Sessizce boşandılar
Oğlunuz müstehcen sahneleri filme aldı!  İki eski sevgilisiyle...Oğlunuz müstehcen sahneleri filme aldı! İki eski sevgilisiyle…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir