Gırtlak kanseri olduğu söylendi… Kahtalı Miçe isyan etti

'Afet Anlatıcı' lakaplı Onur Akay'ın 'Kahtalı Mıçe' lakaplı şarkıcı Mustafa Aslan'ın gırtlak kanseri olduğu iddia edildi. 71 yaşındaki Türk halk müziği sanatçısının Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi gördüğü iddiasının ardından Miçe'den açıklama geldi.

71 yaşındaki ünlü şarkıcı, kendisiyle ilgili çıkan haberlerin asılsız olduğunu paylaşarak şunları söyledi;

PRETES'E İSYAN ETTİ

“Evet biraz rahatsızım ama gırtlak kanserim yok. İnce bağırsağımda iki kitle var. Tedavi ve kemoterapi görüyorum. İyiyim. Biraz üzgünüm çünkü” Tedavi görüyorum ve bu normal. Sevdiklerim, arkadaşlarım ve akrabalarım var ve onlar da benim için korkuyorlar.”

Ünlü şarkıcı, paylaşılan videonun altına şunları yazdı: “Değerli dostlar, boğaz kanserim ve ekonomik durumumla ilgili asılsız haberler var. Lütfen bu haberlere itibar etmeyin.” Notu düşürdü.

ekran penceresi

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Dominika'da tüm dengeler değişti!  Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı!  'Bundan sonra...'Dominika'da tüm dengeler değişti! Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı! 'Bundan sonra…'
Ajda ve arkadaşları 12 Haziran'da Beşiktaş Stadı'nda!  Süperstar'a ünlü arkadaşları da eşlik edecek.Ajda ve arkadaşları 12 Haziran'da Beşiktaş Stadı'nda! Süperstar'a ünlü arkadaşları da eşlik edecek.
37 kilo olunca serbest bırakıldı... Nihal Candan'a bomba suçlama37 kilo olunca serbest bırakıldı… Nihal Candan'a bomba suçlama

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir