Armağan Çağlayan, Doğuş'a Şeyma Uygun'la evliliğini ve saksı pozunu sordu! kaza itirafı

2014 yılında Azerbaycan'dan Müge Anlı olarak bilinen Hoşkedem Hidayetkızı ile evlenen Doğuş Armağan, Çağlayan'ın konuğu oldu. Menajeri Serdar Uygun'un kızı Şeyma ile 2006 yılında evlenen Doğuş, düğünden bir yıl sonra “eşinin kıskançlığından bıktığını” söyleyerek boşanma davası açtı.

Bu sırada ailelerin müdahalesiyle devam eden evlilik 4 ay sonra sona erdi. Armağan Çağlayan, 2009 yılında boşanan Doğuş'a evliliğiyle ilgili sorduğu açık soruyla dikkat çekti.

Çağlayan, şunları söyledi: “2006 yılında menajeriniz Serdar Uygun'un kızı Şeyma ile evlendiniz ama 3 yıl sonra boşandınız. Mesela şimdi geriye dönüp baktığınızda, bugün aklınızda evlenir miydiniz? ya da değil..”, dedi.

sen dışarı çık

MEVCUT DÜĞÜNÜNE KONU OLDU

Doğuş hemen müdahale etti ve şunları söyledi: “Şu anda bunu kendime soramam çünkü iki çocuğum var, bu yüzden Jennifer Lopez ile evlenip ayrılırsam mutlu olurum. Çünkü iki çocuğum benim her şeyim ama kendime bir anne aramayı düşündüm. aile, ailenin sıcaklığı olurdu ama Şeyma Hanım'da olmadı.”

yuytut
Çağlayan, “Aile içinde büyümemiş bir insanın göremediğiniz bir zamanda aile kurmasının da çok zor olduğunu düşünüyorum” demesine Doğuş, şu anki evliliğinden bahsederek, “Bakın, bakın nasıl da oluyor” yanıtını verdi. yani ben 10 yıldır evliyim mesela.”

OLASI İTİRAF

Armağan Çağlayan da Doğuş'a bir döneme damgasını vuran çiçek vazo pozunu sordu ve “Bugün sahip olduğunuz aklınız olsaydı bu pozu verir miydiniz?” dedi. Doğuş itiraf etti: “Geçmiş geçmişte kaldı, istemeden bir şey yaptım. İstemeden bir yol açtım, bana atılan bir kazıktı.”

Ekran görüntüsü

Doğum konuşmasında şunları söyledi: “Bana atılan sağlam bir kazıktı. Mesela bunu başkası yapsaydı bu kadar ortalığı karıştırmazdı. Evimize gelen adam, şimdi bebek nasıl olur da olur?” ?” Ailenin böyle davrandığı için böyle bir şey yapması mı? Yani mantıksal olarak yapmamam gereken bir şeyi nasıl yapabilirim? Yani, ya da bir çiçek.” “LOL gibi bir kelime yazmak için mi açtım? Böyle düşünürsek kazanın benimle hiçbir ilgisinin olmadığını anlayabiliriz” dedi.

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Dedi ki: “Karımla para karşılığında seks yapıyorum” dedi ve kadının itirafı şaşırttı! İstediği fiyatı duyunca…
Kapak kızı oldu!  Pozları beğeni topladıKapak kızı oldu! Pozları beğeni topladı
Tüyler ürperten cinayet olgusunda flaş gelişme!  Mezarı açılacakTüyler ürperten cinayet olgusunda flaş gelişme! Mezarı açılacak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir