Survivor'da yine olaylı bir bölüm! Bern sinir krizi geçiriyor: “Akılsız bir çocuk gibi…”

Survivor All Star'da kavga ve kaos hiç bitmiyor. Haftalar geçtikçe heyecan daha da arttı ve mücadeleyi Mavi Takım kazandı.

Kadınlar elemesinde Berna ve Damla'nın ardından Kırmızı Takım'dan bir isim daha adaylar arasına katıldı. Nefes kesen mücadele Mavi Takım'ın 12-11 üstünlüğüyle sona erdi. Mavi Takım rahat bir nefes aldı.

“SAKİN ADAMI DA %85'E AÇTIĞINIZ”

Bern ile Merve arasındaki mücadelede maçı az farkla kaybeden Bern, sinir krizi geçirdi. Elindeki sopalarla sağa sola vurmaya başlayan Bern, sakinleşmekte güçlük çekti. Rakip takımdan Özgür, “Ateş etmeyin, birilerine ulaşır. Anlamsız, çocukça hareketler. Ben buradayım, belki kontrolden çıkıp bana gelir” diyerek tepki gösterdi. Berna, “Neyin var senin? Senden önce çocuğun mu var? Arkadaşlarına anlat. Sinirlendim. Yaptım. Kes sesini, Yunus Emre'ye anlat.” Bankta oturanlar Özgür için “Yüzde 85 sakin adamı bile kızdırdın” diye bağırdı.

çok güzel

Divan oylamasında Kırmızı Takım'dan en çok oyu alan Aleyna, giden üçüncü aday oldu. Nagihan 1 oy, Merve 1 oy, Aleyna ise 5 oy aldı. Böylece Bern ve Damla'nın ardından Aleyna üçüncü eleme adayı oldu.

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Spor salonu tarafından paylaşıldı!  Fiziğiyle dikkat çekti: Spor salonu tarafından paylaşıldı! Fiziğiyle dikkat çekti: “Kilo mu verdi?”
Reklamcı ilk kez erkek arkadaşıyla görüntülendi!Reklamcı ilk kez erkek arkadaşıyla görüntülendi!
Filmlerinde figüranlık yapıyordu... İlk açıklama Tatlıses'ten geldiFilmlerinde figüranlık yapıyordu… İlk açıklama Tatlıses'ten geldi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir