Kızlardan birinin babası olabileceği söylendi… Bir açıklama daha Ümit Besen'den geldi.

63 yıl önce Göksel Özdoğdu ile evlenen Metin Akpınar'ın, 36 yıl önce evlilik dışı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıktı.

Duygu Nebioğlu, 82 yaşındaki sanatçının biyolojik kızı olduğu DNA testi ve mahkeme kararıyla resmileşti.

Açtığı babalık davasında ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu DNA testiyle kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi de annesi Suphiye Orancı'ya ulaşmak için harekete geçti. Nebioğlu, Müge Anlı'nın programına katıldı.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert programında konuşulan konuyla ilgili Suphiye Hanım'ın çocuklarının biyolojik babası hakkında birçok suçlama ortaya çıktı. Almanya'ya yerleşen ve burada yeni bir hayat kurarak evlenen Metin Akpınarlı Suphiye Hanım'ın kızı Duygu Nebioğlu, Müge Anlı'yla birlikte yayınlanan Tatlı Sert programında ablasının babasının da ünlü bir isim olduğunu söyledi.

kızkardeşlerrrrr

“BAHSEDİLEN KADINI BİLMİYORUM”

İddialarda adı geçen isimlerden biri de Ümit Besen'di. Nebioğlu'nun kız kardeşi Ümit Besen canlı yayında iddiayı yalanlarken, şarkıcı da bir açıklama yaptı. Müge Anlı, Besen'in açıklamasını canlı yayında paylaştı.

Müge Anlı, iddiaların ardından Ümit Besen ile iletişime geçtiğini ve Besen'in cevabını paylaştığını söyledi. Besen, söz konusu kadını tanımadığını ve gerçeklerle hiçbir ilgisinin olmadığını, böyle bir olayda isminin anılmasının bile kendisini rahatsız ettiğini belirtti.

ummittttt

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Ünlü oyuncu için hareketli gece!  Sarhoşken bir numarayı çevirirken takılıp kaldığınızda...Ünlü oyuncu için hareketli gece! Sarhoşken bir numarayı çevirirken takılıp kaldığınızda…
Yeni gelişme... Hacettepe'ye sevk edildi! Yeni gelişme… Hacettepe'ye sevk edildi!
Uğur Dündar'a babalık davası açıldı!  'Yeşilçam şikayeti' şaşırttı! Uğur Dündar'a babalık davası açıldı! 'Yeşilçam şikayeti' şaşırttı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir