59 bin liralık gıda krizi büyüdü! Demet Şener'den eski eşi İbrahim Kutluay'a inanılmaz sözler

Eski basketbolcu İbrahim Kutluay ile eski model Demet Şener, 2019 yılında karşılıklı anlaşarak boşanmıştı. Mahkeme, İbrahim Kutluay'ın 30 bin lira nafaka ödemesine hükmetti.

İbrahim Kutluay'ın bugün iki çocuğuna ödediği nafaka 5'er kuruş olmak üzere 59 bin 442 lira olmak üzere toplam 118 bin 885 lira oldu. İbrahim Kutluay, ekonomik durumunun kötüleştiğini iddia ederek, oğlu Ömer ve kızı İrem için ödenen nafakaların kaldırılmasını istedi.

Basketbol oynayan Ömer'in Real Madrid'e transfer olduğunu belirten Kutluay, oğlunun nafaka ödemek istemediğini, artık kendi hayatını idame ettirebileceğini söyledi.

“ÇOCUKLAR DA GÜLÜYOR”

Demet Şener, eski eşiyle arasındaki nafaka krizini Söylemezsem Olmaz'a anlattı. Şener, “Yargı sürecini konuşmaya bile gerek yok. Keşke yaşamasaydık, ben İbrahim Kutluay'dan daha fazla kazanıyorum diye gülüyorlar. Biz gelmedik, Ömer'in velayeti bende, herhangi bir kulüple anlaşma yapılması gerekiyorsa imzalarım.

Demet Şener'in oğlu

Babası imzalasa bile geçersiz sayılır. Zaten böyle bir anlaşma yok ve oradan para da alınmıyor. İrem de Londra'da eğitim görecek. “Babası onu çok çalıştıracak” dedi.

ekran penceresi

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Acun Ilıcalı bu ismi neden diskalifiye etmiyor?  Bomba sözler! Acun Ilıcalı bu ismi neden diskalifiye etmiyor? Bomba sözler!
Öğretmen olduğu söyleniyor!  Cevap geldiÖğretmen olduğu söyleniyor! Cevap geldi
Istakoz krizi günün gündemiydi!  Ajda, Pekkan'la ıstakozun anısını şaşırttıIstakoz krizi günün gündemiydi! Ajda, Pekkan'la ıstakozun anısını şaşırttı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir