İran İsrail'e saldırdı, Hakan Ural canlı yayında gerilimi yorumlayınca sosyal medyada gündem oldu! “Bir akıl var…”

İran İsrail'e saldırdı, dünya bu gerilimin içine sıkıştı. İran Devrim Muhafızları Ordusu'ndan yayımlanan açıklamada, “İsrail'e yönelik İHA saldırısı, İsrail'in Suriye'deki İran konsolosluğuna yönelik saldırısına karşılık, Devrim Muhafızları Ordusu Hava Kuvvetleri de Siyonist rejimin topraklarındaki bazı hedefleri vurdu” ifadeleri kullanıldı. onlarca İHA ve füzeyle.”

Saldırının başladığı saatlerde Haber Global'de savaşa ilişkin yorum yapan kişi Hakan Ural'dı. Hakan Ural ve yorumlarını ekranda görenler dayanamadı.

Ural: “Akıl var ama var. “Kurgu yapıyor, oyunculuk yapıyor, kurgu yapıyor, oynuyor” sözleri sosyal medyanın konuşulan konusu haline geldi.

ÜNLÜ BİR İSİMDEN TEPKİ

Yunus Günçe kendini tutamayıp şöyle dedi: “Biz bittik, bitti! Hakan Ural televizyonda Ortadoğu'yu, İran'ı, İsrail'i, Filistin'i, Gazze'yi anlatırsa… Bittik! Açıkça!” dedi.

11
Hakan Ural'ın sosyal medyada yaptığı açıklamaların ardından, “Her masada adam var”, “Bu işlerin sorumlusu kim?”, “Ortadoğu uzmanı Hakan Ural savaşla ilgili yorum yapıyor”, “Bu adam asker kaçağı değil miydi?” yorumları yapılmıştır.

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Ailesine yeniden kavuştu!  gözyaşlarına boğulduAilesine yeniden kavuştu! gözyaşlarına boğuldu
Usta sanatçıya elveda!  Gözyaşları içinde toprağa verildiUsta sanatçıya elveda! Gözyaşları içinde toprağa verildi
Döner fiyatına isyan etti!  Demirtaş'tan bomba yorum!Döner fiyatına isyan etti! Demirtaş'tan bomba yorum!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir