Cem Yılmaz'ın paylaşımı Serenay Sarıkaya'nın dekoltesine mi gönderme yapıyor? Sosyal medya kafa karıştırıyor

Adı şu sıralar şarkıcı Mert Demir'le anılan Serenay Sarıkaya, GQ Türkiye Yaratıcılık Ödülü'nü almak üzere New York'ta düzenlenen “GQ Global Yaratıcılık Ödülleri” gecesine katıldı.

DUYGULARINI SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

GQ Türkiye Yaratıcılık Ödülü sahibi Serenay Sarıkaya, pozlarını paylaşarak şunları söyledi: “Ödül haberini aldığımdan beri kalbim kırık. Hem ülkem adına hem de bundan sonra yapacaklarım için çok ama çok heyecanlıyım. Açık”. Açık. Bu işe başladığım ilk günden itibaren hayat bana neler getirdi.” İyi kötü her şeyle sevgiyle yüzleştim. Bana ne öğretebileceğiyle her zaman ilgilendim. Yol boyunca öğrendim ki hayata ilham veren insanlardır. diğerlerinin yaratıcılığının bazı ortak özellikleri var: cesur olmak, risk almak, sorumluluk almak “Işık tutmak, olumlu yanlara sahip olmak, çalışkan olmak gibi… Herkesin kendine inandığından ve sabırla kendi yolunu takip ettiğinden şüphem yok. Bu değerlere sahip olan bitkiler bir gün çiçek açacak ve etraflarında baharı yaratacaktır” dedi.

31 yaşındaki Serenay Sarıkaya'nın dekolteli dekoltesi sosyal medyada tartışma konusu oldu. Sarıkaya'nın eski aşkı Cem Yılmaz, paylaştığı paylaşımla dikkat çekti.

GLHIR5qXEAAK8QX

Cem Yılmaz'ın paylaşımının Serenay Sarıkaya'nın dekoltesine gönderme olarak yorumlanması sosyal medyada ortalığı karıştırdı.

SDSFS'ler

Cem Yılmaz'ın paylaşımına çok sayıda tepki geldi.

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Aynaya poz vermek büyük sorun haline geldi!  Bir bakan tekrar baktıAynaya poz vermek büyük sorun haline geldi! Bir bakan tekrar baktı
Yunus Emre'ye eşi benzeri görülmemiş serbest vuruş!  Eşi paylaşıp azarladı: "Acun Bey'i."Yunus Emre'ye eşi benzeri görülmemiş serbest vuruş! Eşi paylaşıp azarladı: “Acun Bey…”
Dekoltesini görünce dayanamadı! Dekoltesini görünce dayanamadı! “Göğüsler…”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir