Galatasaray'da bunu çok istiyordu! Filip Kostic, F.Bahçe'ye transfer oldu, ilk kez F.Bahçe'yle konuştu

F.Bahçe'nin yeni transferi 31 yaşındaki Sırp futbolcu Filip Kostic, kulüp televizyonunda açıklamalarda bulundu.

Transfer sürecini anlatan Kostic, şunları söyledi: “Burada bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Çok heyecanlıyım ve takım arkadaşlarımla antrenman yapmak için sabırsızlanıyorum. Açıkçası ilk günden itibaren F.Bahçe'ye gelmeyi istiyordum. Dusan Tadic ve Jose Mourinho'nun burada olması benim için en önemli nedenlerden biri: “Tadic benim en iyi arkadaşlarımdan biri, uzun süredir milli takımda birlikteyiz, bu yüzden onunla oynamaktan gerçekten mutluyum.” . Tekrar F.Bahçe'ye döneceğiz” dedi.

MOURINHO'NUN SÖZLERİ

Sırp oyuncu, F.Bahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho hakkında da şunları söyledi: “Jose Mourinho ile çalışmak benim için büyük bir keyif ve keyif olacak. Kendisi dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biri. Umarım hep birlikte bir şeyler kazanabiliriz. ” Kulüpteki en iyi performansımı sergileyeceğim ve taraftarlar için elimden gelenin en iyisini yapacağım” dedi.

“BU BÜYÜK KULÜP İÇİN MÜCADELE ETMEK BİR MEMNUNİYETTİR”

kostik-kpk_1

Sırbistan milli takımından da arkadaşı olan Dusan Tadic'le çok iyi bir dostluğu olduğunu belirten Kostic, şöyle konuştu: “Groningen'de oynadığımda çok şanssızdım, oynayamadım. Açıkçası çok zorlandım. Tadic'in yerine geçip onu keseceğim. Tabii ki Dusan Tadic'in iyi bir oyuncu olduğunu ve birkaç yıldır onunla oynamak istediğimi söylemek için elimden geleni yapacağım. ve diğer takım arkadaşlarımın bu büyük kulüp için “Mücadele etmek ödüllendirici” diye sözlerini tamamladı.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir