Uğur Dündar açıkladı! Reha Muhtar'dan müjdeli haber

Müjdeli haber, gece yarısı düşerek hastaneye kaldırılan sunucu ve spiker Reha Muhtar'ın entübe edilmesinin ardından geldi. Ağır yaralı ve bilinci kapalı Muhtar'ı ziyaret eden meslektaşı Uğur Dündar, sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklama yaptı.

Uğur Dündar, ilk olarak sağlık ekiplerini arayan Reha Muhtar'ın oğlu Poyraz'la ilgili detayları da anlatarak şunları söyledi:

“Ben, Mehmet Ali Birand ve Ali Kırca, bir zamanlar kıyasıya rekabet ettiğimiz ama hiç sakatlanmadığımız sevgili Reha Muhtar'ın kaza sonrası sağlık durumunu takip ettik. Oğlu Poyraz ve kızı Ayşe Nazlı sırayla hastaneye geliyorlar. Poyraz ve Ayşe Nazlı, sorularıma yaşlarının çok ötesinde bir olgunlukla cevap veriyorlar. Bugün Reha'nın beyin tomografisi çekilecek ve detaylı tetkikleri yapılacak. “İnşallah iyileşecek ve çocukları sevgili babalarına kavuşacak.”

ugur-dundar

Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan Uğur Dündar, paylaşımında şunları söyledi:

'Sevgili dostum ve meslektaşım Reha Muhtar'dan güzel bir haber aldım. Beyin kanaması durmuş, hayati tehlikesi yok… Biraz zaman alabilir ama iyileşecek. Acil şifalar dilerim…'

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir