M çiçeği virüsünü aylar önce biliyordum! Yusuf Güney'den yeni kehanetler: Her şeye hazırlıklı olun…

M pox (mpox) virüsü Afrika'da Ocak ayından bu yana benzeri görülmemiş bir hızla yayılırken, kıta genelinde acil durum ilan edildi. M-pox virüsü günün konuşulan konusu olurken, Yusuf Güney'in bir süre önce söyledikleri sosyal medyada yeniden gündeme geldi.

Daha önce katıldığı bir programda “Ağustos ayında çok ciddi bir salgın gelecek” sözleri sosyal medyada yaygınlaşan Yusuf Güney'den yeni kehanetler hızla ortaya çıktı.

Şarkıcı Güney, “Her şeye hazırlıklı olun” diyerek kehanetlerini anlattı.

“MUHTEŞEM VARLIKLAR GELECEK”

“Size öyle varlıklar gösterecekler ki, aklınızı kaybedeceksiniz. İnanılmaz varlıklar ortaya çıkacak” diyen Yusuf Güney, şöyle devam etti:

“Artık her şeye alışın, her şeye hazırlanın lütfen. Nasıl kurtulacağız, onlara karşı nasıl güçlü olacağız? Öncelikle korku frekansından mutlaka uzak durun. Öyle yerler, öyle kapılar var ki denemeye çalışıyorlar.” Garip varlıkları bu kapılardan içeri sokmaya çalışıyorlar artık, “İşler karmaşıklaştığında kime güveneceğinizi şaşıracağınız ve kendimizin çembere gireceği durumlar yaşayacaksınız.”

“BU COVİD-19 GİBİ DEĞİL”

“Bu Kovid-19'a benzemiyor” diyen şarkıcı, yeniden adından söz ettirmeyi başardı. Yusuf Güney konuşmasında şunları söyledi: “Covid'de en azından ateş ve nefes darlığıyla oturuyorsunuz, görme sorununuz yok ama bu insanları fiziksel olarak deforme edebilen, mutsuzluğa sürükleyebilen bir virüs, o yüzden lütfen olun” dikkatli olmak.”

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir