Türkiye'yi terk etti! Herkes nerede olduğunu merak etti… Mete Horozoğlu saçını ve sakalını kesip paylaştı

MYNET DERGİSİ-Oyle Bir Geçer Zamanki dizisinde canlandırdığı Soner karakteriyle halkın beğenisini kazanan Mete Horozoğlu, uzun süredir ekranlardan uzaktı…

Nefes filminin 'Uyarsan ölürsün' dizesiyle de efsane komutan olarak anılan başarılı oyuncu, son yıllarda yurt dışında da tiyatro yapıyor.

Ülkeyi terk ederek Amerika'ya yerleşen başarılı oyuncu, zaman zaman sosyal medyada aktif olarak yer alıyor, bazen de gizli kalıyor.

Uzun bir aradan sonra sosyal medyaya geri dönen “Öyle Bir Geçer Zaman ki”den Soner, “Neredesin Mete, neredesin Mete? YouTube'a içerik üretmek ne kadar tehlikeli bir iş. Biz de orada olacağız. Eylül'de yayınlanacak, bakalım.”

Uçuş eğitimi havasında sakallarını kesip poz veren Mete Horozoğlu, beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

3

Mete Horozoğlu'nun son halini görenler, “Çok karizmatik”, “Saç ve sakal kaybolunca gözler beliriyor”, “Abi yanıyorsun” yorumlarını yaptı.

yuytu

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, son yıllarda “silahlı terör örgütü FETÖ üyeliği” iddiasıyla soruşturma altında olduğu bilinen Horozoğlu hakkında yürütülen soruşturmanın ardından, “silahlı terör örgütü FETÖ üyeliği” iddiasıyla soruşturmaya yer olmadığı gerekçesiyle “adli takibe yer olmadığı” kararı verildi. Terör örgütüyle bağlantısı olduğuna dair bir delil yok.”

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir