Ağlayarak cezaevine girdi! Neslim Güngen “koğuşun hanımı” oldu! Telefonla talimat vermeye çalıştı ama… Gizli görüşme anında ortaya çıktı

MYNET-Lüks yaşamlarıyla dikkat çeken fenomenler hakkında başlatılan soruşturma hızla devam ediyor. Soruşturma kapsamında Dilan Polat'ı sektöre kazandırdıklarını iddia eden Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yaklaşık bir aydır tutuklu olan Neslim Güngen, cezaevinde geçirdiği günleri gazeteci Emrullah Erdinç'in YouTube kanalında anlattı.

Koğuşta “HANİMAĞA” VARDI

Erdinç'in açıklamalarına göre; Neslim Güngen, “Dilan Polat gibi olmayacağım” diyerek cezaevinde güçlü durmaya çalışıyor. Güngen, yemeği sevdiğinde yiyor, sevmediğinde ise kantinden karnını doyuruyor.

Neslim Güngen, koğuşunda 3 üniversite öğrencisine bakıyor ve onların hesaplarına para yatırıyor. Bunu duyan Güngen'e koğuşta “hanımefendi” denmeye başlar.

11

Cezaevi görevlilerine sorun çıkarmayan Güngen, cezaevini bir detoks kampı olarak görüyor. Güngen'in sadece cezaevi yönetiminden telefonla uyarı aldığını anlatan Erdinç, yaşananları şöyle anlattı;

'Neslim Güngen, ilk eşinin kızı Ecrin Aydın'ı haftada bir kez telefonla arama hakkını kullanmak istedi. Cezaevi yönetimi bu talebi kabul ederek sesli konferans salonuna taşıdı. Güngen, kızıyla görüşmeyi bitirdikten sonra telefonu evdeki üçüncü kişiye vermesini ve evin televizyonlarını satmasını istedi.

Erdinç 1

CEZAEVİ YÖNETİMİNDEN UYARI ALDI

Ancak Güngen'in çağrının dinlendiğinden haberi yoktu. Kurala göre cezaevinden yapılan her türlü görüşme yalnızca belirtilen kişiyle yapılabilir. Bir personel konuşmayı dinler ve kaydeder. Güngen başka biriyle görüşmeye başlayınca telefon kesildi ve Güngen'e uyarı geldi.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir