Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ıydı o… Erhan Ufak son haliyle günün emrindeydi! 55 kilo verdi görenler inanamadı

MYNET – Yayınlandığı dönemde tüm reyting rekorlarını kıran efsane dizi Kurtlar Vadisi, geçtiğimiz aylarda yeniden çekileceği söylenerek gündeme gelmişti.

Dijital platformda yayınlanacağı söylenen dizide Necati Şaşmaz'ın da “Polat Alemdar” karakteriyle oynayacağı iddia edilmiş ancak bu iddialar yapım şirketi tarafından kısa sürede yalanlanmıştı.

Yapım şirketinden yapılan açıklamada, “Kurtlar Vadisi dizisi ekranlara döndüğünde sadece oyuncu kadrosuna ilişkin haber ve gelişmeleri öğrenmek için yapım şirketimiz ve Necati Şaşmaz'ın yaptığı açıklamaları dikkate almanızı rica ederiz. platformdan kaynaktan.” ifadeler kullanıldı.

ERHAN 2

Dizinin yeniden çekileceği iddialarıyla birlikte dizideki karakterler de yeniden gündeme geldi. Dizideki sempatik tavrı ve kendine has tarzıyla dikkat çeken Güllü Erhan'ın son hali merak ediliyor.

Erhan 3

TAM 55 LİRA KAYBETTİ

Uzun süredir ortalıkta görünmeyen ünlü ismin son görünümü herkesi şaşırttı. Fazla kilolarından kurtulmak için 2017 yılında tüp mide ameliyatı geçiren Güllü Erhan, 55 kilo vererek bambaşka bir insana dönüştü.

Erhan 4

YORUMLAR KALDIRILDI

140 kilodan 85 kiloya düşen Kurtlar Vadisi'nden Güllü Erhan, son görünümüyle övgü topladı. Ünlü isme sosyal medyada “Seni ekranlarda görmeyi özledik”, “Hala genç görünüyorsun”, “Yıllar sana çok hizmet etti” gibi yorumlar yöneltildi.

Erhan5

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Erhan Ufak, şu sıralar Azerbaycan'da kurduğu Türk Sanat Akademisi ile meşgul.

Erhan 6

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir