Kendisinden 9 yaş küçük futbolcu sevgilisiyle nişanlandığı iddia edildi! Ala Tokel evlilikle ilgili soruları duyunca cevabıyla beni şaşırttı

MYNET-Sosyal medya fenomeni Ala Tokel ve ünlü futbolcu Bertuğ Özgür Yıldırım uzun süredir birlikteydi. Aşklarıyla adından söz ettirmeyi başaran ünlü çiftin aralarındaki yaş farkı da dikkat çekiyor.

Erkek arkadaşından 9 yaş uzakta olan ünlü fenomenolog, sosyal medyada eleştirilince bu duruma tepki göstererek, 'Ben mutluyum, o mutlu. Yaşla ilgili bir sorunumuz yok. Bunu fark etmiyoruz bile. “Siz buraya yazmadığınız sürece bunu düşünmüyoruz bile” dedi.

Sosyal medyada sık sık paylaşım yapan ünlü çiftin parmaklarındaki yüzükler dikkat çekti ve nişanlandıkları dedikoduları ortaya çıktı. Önceki akşam bir davete katılan Tokel, ilk kez ringde soruları yanıtladı.

TAAHHÜT TALEPLERİNE CEVAP VERDİ

Tokel, “Yüzüğümüzü birliğimizin ve aşkımızın simgesi olarak taktık, aile arasında bir şey değil” diyerek nişan iddialarını yalanladı.

KANAT 2

DÜĞÜNE YEŞİL YOL

Ünlü fenomen, “Ama elbette doğru zamanda evleneceğim kişinin Bertuğ olmasını umuyorum” dedi ve bu açıklamasıyla herkesi şaşırttı. Evliliğe yeşil ışık yakan Ala Tokel, yeni sezonda hangi takıma giderse gitsin sevgilisiyle yurt dışına çıkacağını söyledi.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir